E-SHOP VSTUPENKY
CZ   EN

Máme 4 zlaté medaile v prestižní soutěži Salon vín 2025

10. 01. 2025

title_image

Je nám velkým potěšením oznámit, že naše vína byla opět zařazena do prestižního Salonu vín ČR. Letos získala ocenení "zlatá medaile" 4 vína.

Jak soutěž probíhá  

Celý proces soutěže Národní soutěž vín a Salon vín ČR probíhal od léta 2024 a trval několik měsíců. K nominačním kolům, která začala již v červenci, následovalo hodnocení v říjnu a finální kolo v listopadu, kde byla vybrána vína, která si zasloužila ocenění. Po půl roce trpělivého čekání jsme rádi, že se naše vína dostala mezi nejlepší.

Co to vlastně znamená mít víno v Salonu vín?

Salon vín je vysoce prestižní soutěž, která vybírá nejlepší vína roku v České republice. V každém ročníku je vybráno 100 nejlepších vín, která jsou oceněna zlatou medailí. Kromě šampionů a vítězů kategorií je také vybrána nejlepší kolekce, která zahrnuje vína z celé České republiky.

Některá oceněná vína můžete zakoupit u nás na e-shopu.

Těšíme se na vaši návštěvu ve Valticích!

loading

Než budete pokračovat

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Cookies - nastavení

zavřít

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Správa předvoleb souhlasu

Nezbytné cookies

Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.

vždy povoleno

Marketingové cookies

Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.

Personalizační cookies

Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.

Analytické cookies

Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.